Energiebericht Oktober 2017

Bijna elke dag heb ik weer nieuwe ideeën voor mijn blog. En dit is er een van: het energiebericht. Net zoals in het weerbericht kun je een voorspelling krijgen van de komende weken. Alleen gaat het niet om het weer, maar om de energie. Met name gaat het om de thema’s die momenteel omhoog komen. Bij het schrijven van dit bericht maak ik gebruik van het automatisch schrift om een boodschap door te geven. Deze wordt mij doorgegeven door mijn gids Ellai. Hoewel zij in zekere zin veel van mijn artikelen doorgeeft, zal dit bericht letterlijk geschreven worden zoals ik het doorkrijg. Zodat er zo min mogelijk kleuring in gegeven wordt van mijn gedachten.

Lief mens, bedankt dat je de tijd neemt om dit bericht te lezen. Wij staan aan de andere kant van de sluier om jullie bij te staan tijdens dit proces. Graag geven we jullie alle hulp die jullie nodig hebben in het leven. Maar soms moet je wel je armen openen om te kunnen ontvangen.

Hoeveel houd jij van jezelf?

De thema’s van de maand oktober gaan voornamelijk over de relatie met jezelf en met anderen. Heb je vaak wantrouwen in je relaties? Waarin wantrouw jij jezelf? Ervaar je vaak dat jij jezelf naar beneden haalt? Hoe vaak halen anderen jou ook naar beneden? Probeer de rode lijn te vinden tussen de relatie met jezelf en die met anderen. Door aan de relatie met jezelf te werken wordt automatisch de relatie met anderen veranderd.

Sta er eens bij stil hoe vaak je een negatieve gedachte hebt over jezelf of over iemand anders. De komende tijd wordt het de tijd van naar binnen keren en meer bewust worden van je gedachten. Op welke manier ben je nog jezelf naar het beneden aan het halen? Waar heb je al vooruitgang geboekt en merk je al verandering in jezelf? In deze periode gaat het voornamelijk om de liefde voor jezelf, die je jezelf zo vaak hebt misgund.

weer bericht

Jij bent een stralende persoonlijkheid, maar dit kun je vaak van jezelf nog niet zien. De schellen die voor je ogen zitten worden afgenomen de komende tijd. Je zult je ware zelf kunnen gaan zien en aanschouwen. Misschien zelfs van jezelf houden, als je daar klaar voor bent. En hoe meer jij straalt naar buiten toe, hoe meer positiviteit je naar jezelf toe krijgt.

Twijfel zal je uit je verbinding met jezelf willen halen. Je gedachten zullen een loopje met je kunnen nemen. Daarom is het extra belangrijk om bewust te kijken naar die gedachten. Spreken ze de waarheid? Lijkt het alleen de waarheid? Of kun je jouw geloof in die gedachten loslaten? Je wordt gevraagd om op een andere manier te gaan kijken naar jezelf. Jij bent een prachtig mens met hele mooie kwaliteiten en gaven. Tijd om deze naar boven te laten komen.

Het hartschakra wordt geheeld

Tijdens dit proces zal oud verdriet wat nog gehecht zit aan het hartchakra losgemaakt worden. Het gaat om oud verdriet van spijt, teleurstellingen en pijn die te maken hebben met de relatie met jezelf of met anderen. Door deze los te laten kun je de liefde weer laten stromen. Als je het gevoel hebt om vast te lopen vraag dan hulp aan ons om jouw hart te openen. Wij zullen altijd voor jou klaar staan om je te helpen. Je kunt ons om hulp vragen door het volgende te zeggen: “Lieve gidsen en engelen, willen jullie mij de komende maand helpen al mijn oude verdriet, teleurstellingen, twijfels en pijn rondom mijn hartchakra los te laten? Alvast hartelijk bedankt.” Wees niet bang om jouw verdriet toe te laten er te zijn en te laten stromen. Alleen door het te laten stromen kun je het loslaten.

Aan het einde van het proces zul je een vrijheid voelen in je hartstreek, je zult je meer liefdevol kunnen voelen. Je zult een verandering merken in de relaties om je heen. Maar vooral zul je veel meer liefde en mededogen voor jezelf kunnen voelen. Want de relatie met jezelf is de allerbelangrijkste relatie in je leven.

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.