5 Interessante spirituele websites

Het onderwerp spiritualiteit omhelst een heleboel verschillende onderwerpen. Ik lees graag artikelen over spiritualiteit om mijzelf te inspireren en mijn bewustzijn te verruimen. Het lijkt mij leuk om mijn twee meest favoriete websites met jullie te delen.

  • Dreams of new earth – De schrijfster van deze artikelen heeft als doel om een nieuwe wereld te creëren door het te visualiseren. Tijdens het lezen van deze artikelen kun je zelf een voorstelling maken van hoe jij de wereld zou willen zien. Hoe het zou voelen. Ook schrijft zij verhalen over de ‘transition period’. Deze periode wordt ook wel ‘disclosure’ genoemd. Het is het punt dat de wereld op het kantelpunt staat van de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. Dat oude systemen gaan vallen en wij met elkaar vanuit de chaos een nieuwe wereld gaan scheppen dat in het teken staat van onvoorwaardelijke liefde. (Deze website is in het engels)
  • Golden Age of Gaia – Op deze website kun je een variatie aan channelings vinden. De channelings zijn actueel gebaseerd, maar ook in de archieven kun je een schat aan informatie vinden over verschillende onderwerpen. (website in het engels)

5 interessante spirituele websites

De websites hieronder zijn ook erg interessant om te lezen of te doen.

  • Merudi –  Hier kun je een heleboel lezen over de echte geschiedenis van de aarde. Ook kun je informatie vinden over de verschillende soorten buitenaardse wezens die bestaan en wat hun invloed is op de aarde. (mocht je daar in geloven)
  • De Engelenorakel – Hier kun je eenvoudig een dagkaart trekken van de engelen, maar ook onder andere godinnen, elfen, chakra, rune kaarten. Het enige dat je hoeft te doen is je vraag in gedachten te houden en op een van de verschillende decks te klikken. Zodra je op de kaart klikt krijg je het antwoord op je vraag. Zoals het altijd is met kaarten trekken is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen wat er staat, maar ook luistert naar je gevoel terwijl je aan het lezen bent.
  • Chakra test – Op deze website kun je een test doen om te kijken welke chakra’s uit balans zijn. Daarnaast krijg je tips om je chakra’s weer in balans te brengen met: hand mudra’s en speciale klank oefeningen. Nieuwsgierig geworden? Doe dan snel de test!

Wat is jouw favoriete spirituele website?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.