Hoe kun je als ouder je gevoelige kind bijstaan?

Kinderen die momenteel geboren worden zijn erg gevoelig. Zo gevoelig dat zij meer zien, voelen en weten dan wij. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat wij als mensheid onze bewustzijn aan het ontwikkelen zijn. De meeste jonge kinderen van nu hebben vaak een hele oude ziel. Helaas kan dit ook problemen met zich mee brengen: kinderen zien bijvoorbeeld entiteiten, waar ze bang van worden. Maar ze kunnen ook erg gevoelig zijn waardoor ze klachten hebben zoals: concentratieproblemen, druk zijn of lichamelijke klachten als overgevoeligheid voor voedsel, onverklaarbare buikpijn of hoofdpijn. Wat kun jij als ouder doen om je gevoelige kind bij te staan?

ouder omgaan gevoelig kind

Aarden, aarden en nog eens aarden

De samenleving zoals die nu is, de 3D wereld, kan erg hard aanvoelen voor jonge gevoelige kinderen. Het kan daardoor gebeuren dat ze bang zijn om echt aanwezig te zijn op aarde, door alle negatieve gevoelens die ze zo haarfijn kunnen aanvoelen. Het gevolg daarvan is dat ze slecht geaard zijn waardoor ze minder goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Dit kan verschillende gevolgen hebben: druk zijn, angst, overgevoeligheid, dingen zien en dingen voelen. Door je kind te helpen met aarden help je zijn of haar aura omlaag te brengen waardoor ze beter beschermd zijn.

Hele jonge kinderen kun je helpen met aarden door hun voeten, of knieën vast te houden terwijl je de intentie geeft dat je je kind wil helpen aarden. De gidsen van het kind, jouw gidsen en de engelen zullen je dan helpen om hiervoor te zorgen. Bij wat oudere kinderen kun je hen ook leren zelf een aardingsoefening te doen. Bijvoorbeeld deze gericht op kinderen. Of deze.  Daarnaast zal het zeker helpen om zelf goed geaard te zijn en te blijven. Kinderen spiegelen alles van hun ouders, ook hoe goed ze geaard zijn. Door je kind stevig te aarden zullen ze minder angsten ervaren. Vooral kinderen die entiteiten kunnen zien zullen hier baat bij hebben.

Edelstenen

Edelstenen zijn prima te gebruiken om de aura te aarden en te versterken. Als je een ouder kind hebt kun je samen met het kind naar een stenenwinkel gaan. Vertel je kind dat het een steen mag uitzoeken en zeg het de intentie te nemen om zichzelf te beschermen. Gevoelige kinderen weten heel goed welke steen voor hen het beste werkt. Voor een jonger kind kun je zelf een steen uitzoeken op het gevoel. Als je je onzeker voelt daarover kun je ook spirituele werkers informeren over welke steen het beste is voor het kind.

Veel voorkomende edelstenen die gebruikt worden zijn: labradoriet (om de aura af te schermen van invloeden van buitenaf), bergkristal (om je aura te zuiveren en licht te houden). Laat het kind de stenen bij zich dragen als ze naar buiten gaan om zichzelf af te schermen voor negatieve energie van andere mensen. Vooral kinderen die vaak buikpijn hebben zullen veel baat hierbij hebben, omdat energie van anderen vaak via de solar plexus (het derde chakra) naar binnen gaat waardoor de buikpijn ontstaat.

Ook kun je stenen in de kamer plaatsen om de ruimte te beschermen en te reinigen. (bijvoorbeeld een bergkristal of rozekwarts) Voor kinderen die entiteiten zien helpt het om hen een veilig gevoel te geven in hun kamer. Met het werken met edelstenen bestaat geen goed of fout. Het gaat om intentie en werken met je gevoel. Plaats de edelsteen waarvan je het gevoel hebt dat het werkt op de plek waar je het gevoel hebt dat het moet staan. Of laat het kind dat aanvoelen en leggen waar hij het wil. Houd er wel rekening mee dat stenen eens in de zoveel tijd gereinigd en opgeladen moeten worden.

edelstenen

Entiteiten zien

Wat veel voorkomt is dat kinderen bang zijn van entiteiten, waardoor ze niet meer alleen durven te slapen. Deze kinderen hebben nodig dat je hen serieus neemt. In het artikel alles over negatieve entiteiten kun je al lezen hoe je een entiteit kan wegsturen. Ook bij kinderen is het zo dat je samen met je kind de entiteit kan wegsturen. Je kan dit ook sterker maken door een sprayfles gevuld met water te maken met als etiket: anti entiteiten spray. Zonder dat het kind weet dat het enkel water is. Door het kind te laten denken dat het echt is, geef je het kind iets tastbaars om te gebruiken tegen entiteiten. Samen spray je dit naar de entiteiten terwijl je uitspreekt: Jij bent hier niet welkom, je wordt nu weg gestuurd! Je kunt ons niks aandoen! Daarna vraag je samen met het kind of er liefdevolle energie in de kamer of het hele huis kan worden gestuurd.

Het belangrijkste is dat je je kind leert dat het niet bang hoeft te zijn voor entiteiten en dat het zelf de kracht heeft om entiteiten weg te sturen. Je kunt daar ook de hulp bij inroepen van de gidsen en de beschermengel van het kind. Vraag de beschermengel zich te ontfermen over jouw kind en zijn angsten weg te nemen. Tegelijkertijd het kind helpen aarden zal de angsten voor entiteiten laten afnemen.

Hulp inroepen

Ik wil graag benadrukken dat niet elke lichamelijke klacht perse geholpen kan worden door aarden of edelstenen. Benader eerst een arts als je het gevoel hebt dat er echt iets mis is om uit te sluiten dat het om iets lichamelijks gaat. Ook bij het omgaan met entiteiten kan het soms helpen om hulp in te roepen van een medium als de klachten lang aanhouden.

Heb jij succesverhalen met klachten van je gevoelige kind?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

4 reacties


 1. Hoi ik ben iris moeder van twee gevoelige kinderen en zelf gevoelig!
  Ik ruim een keer in de week alle ruimtes op en gooi er dan een mooie lichtstraal in!
  Als ik het vergeet loopt het zo weer vol met alle gevolgen van dien.
  Het is wel handig dat ik dat zelf kan. Ik kan iedereen die gevoelig is het aanraden om te leren om te gaan met entiteiten om zo ook je kinderen te kunnen helpen.
  De energie van tegenwoordig is erg hard en negatief.
  Zorg dat je een prettige school vind samen met je gevoelige kind.
  En een fijne leefomgeving dan heb je de helft al gewonnen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.