Hoe voor jezelf zorgen in deze tijd

Momenteel is het een zware tijd. Ik ben dit artikel nu al vier keer opnieuw begonnen, omdat ik niet weet met welke insteek ik wil schrijven. Vertellen over wat er werkelijk gaande is? Maar dat zou jij als het goed is al weten, als je interesse in het spirituele ligt. Dus ik wil eigenlijk wat tips geven die mij helpen om overeind te blijven staan. Misschien kun je er niks mee, maar als ik toch een persoon heb kunnen inspireren dan voel ik mij al gezegend.

Mijn persoonlijke tips

Ik weet niet hoe het bij jou zit.. maar ik schakel continu tussen hoop en vrees. De ene dag zit ik enorm laag in mijn gevoel en de volgende dag kan niets mij meer naar beneden halen. Energetisch is het momenteel erg zwaar. In het collectief worden alle lage gevoelens (angst, schuld, schaamte etc) momenteel gezuiverd. Daarom vraag ik regelmatig hulp aan mijn team (gidsen, engelen) om mijn energie te zuiveren, of ik vraag hulp bij het voelen van een bepaalde blokkade.

Geloof niet alles wat je leest of ziet

Ook merk ik dat er een campagne gaande is om verwarring te zaaien tussen de echte berichten op telegram. Als je enkele kanalen volgt op telegram zoals: Gerald Le Noble, of Martha Krul, zul je misschien weten wat ik bedoel. Niet elk bericht dat voorbij komt is zuiver. Sommigen zijn gericht om je in de angst te duwen. En het heeft mij een tijdje geduurd voordat ik besefte dat dit gebeurde. Daarom is het belangrijk om te melden dat je met je hart moet luisteren naar elk bericht. Resoneert het met je? Of niet? Welk gevoel krijg je ervan? Voel je angst.. wil je dit dan dragen of lekker loslaten? Dit zijn enkele vragen die je jezelf bij elk bericht zou kunnen afvragen.

Transformeer jouw wereld

Het is belangrijk om te beseffen dat alles wat jij voelt of ziet, resoneert met iets in jou. Misschien is het wel je innerlijke kind die nog wat pijn vast houd. Of een blokkade uit een vorig leven. Ik ben begonnen om regelmatig mezelf de vraag te stellen: Wat in mij zorgt ervoor dat we nu in deze situatie zitten? En vervolgens doe ik de Ho’oponopono. Soms voel ik daardoor enorm veel pijn loslaten. Het zorgt ervoor dat ik (soms) dankbaarheid kan voelen voor de situatie waar we nu inzitten: omdat het alle pijn laat zien zodat je die kan loslaten.

Ervaar je veranderingen in je slaappatroon?

De laatste tijd heb ik ook vaak moeite met inslapen of doorslapen. Een tijdlang ben ik elke nacht om 5 uur wakker geworden. Ik heb gemerkt dat als ik mij ging ergeren dat ik doodmoe was de hele dag. In plaats daarvan ben ik gaan mediteren, gewoon liggend in bed, totdat ik op moest staan. Dit zorgde ervoor dat ik meer energie kreeg. Tevens vroeg ik elke avond of ik de volgende ochtend uitgerust wakker kon worden alsof ik acht uur heb geslapen. Dat hielp enorm om uitgerust aan mijn dag te kunnen beginnen, ondanks dat ik een korte nacht had.

Blijf vertrouwen houden

Als laatste zou ik als tip mee willen geven om alles positief te blijven kijken. Houd het vertrouwen dat alles goed komt. (want dat komt het ook) Volg mensen die jou dat gevoel van vertrouwen blijven geven, zoals Ware kracht of Janine (Engels) die beide met tarot de huidige situatie duidelijk maken. Het helpt mij enorm om hen te volgen en te weten dat we op de goede weg zitten. Houd vol!

Mocht je toch last hebben van de energieën of van terugkerende patronen waar je meer informatie of hulp bij nodig hebt. Je kunt mij altijd een e-mail sturen naar info@freespirit4you.nl voor een aanvraag voor een healing of reading.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn toegestaan.