Alles komt goed!

Een hele lange tijd heb ik niets geschreven. Dit kwam door mijn eigen proces waar ik doorheen ben gegaan. Sinds gisteren heb ik weer een ingeving gehad om artikelen te gaan schrijven. Het eerste artikel is een boodschap van mijn gidsen.

Momenteel lijkt het alsof de wereld nog nooit zo somber is geweest. Maar wat werkelijk aan de hand is dat de negatieve invloed op jullie wereld zichtbaar is gemaakt. Deze negatieve invloeden zijn nu van aarde verwijdert. Wat rest zijn de hulpjes van deze invloeden, die de oude protocollen volgen. Het is nu aan de mensheid om het heft in eigen handen te nemen en de nieuwe wereld te scheppen.

De realiteit staat op het punt om te veranderen. En graag willen wij jou een hart onder de riem te steken: alles komt goed. Adem diep in, houd vast en blaas uit. Alle angst die je voelde mag je nu loslaten. Het is tijd om onze nieuwe wereld te gaan scheppen. Jullie zijn soevereine wezens met een ziel die veel groter is dan je voor mogelijk kan houden. Jullie zijn geïncarneerd op deze planeet om de wereld te veranderen. Het is nu tijd.

Jij schept jouw eigen wereld, door je gedachten en gevoelens. Waar je je energie op richt groeit. Het is de afgelopen jaren nodig geweest om je licht te schijnen op alle negatieve zaken in de wereld, zodat het gezien kon worden. Maar nu is het tijd dat jullie de nieuwe wereld gaan scheppen. Het is noodzakelijk om alle gevoelens die je ervaart los te laten. De nieuwe energie die nu op aarde schijnt zorgt ervoor dat alles wat niet meer past in de nieuwe wereld wordt los gemaakt. Wij vragen aan jullie om dit zelf los te laten. Alle negatieve gedachtepatronen, gedrag en gevoelens mogen gaan.

Wij zullen jullie altijd bijstaan als erom gevraagd wordt. Er staan legioenen engelen, gidsen en andere lichtwezens klaar om jullie te helpen tijdens dit proces.

Wij zullen altijd over jullie waken.

Persoonlijk vind ik dit een hele mooie boodschap. Het geeft mij hoop dat we op de goede weg zijn. En ik hoop dat jij dat ook zo ervaart.

Als je moeite hebt met loslaten van angsten, gedachten of andere zaken kun je contact met mij opnemen via mijn e-mail info@freespirit4you.nl  voor een aanvraag voor een reading of healing.

Ook heb ik al meerdere artikelen geschreven over het loslaten van oude angsten, gevoelens en gedachten.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn toegestaan.