Hoe gebruik je de violette vlam om blokkades los te laten?

De violette vlam – ik heb het al vaker benoemd in artikelen, maar ik heb nooit een artikel gewijd aan deze krachtige energie. Wat is het? En wat doet het? Hoe kun je het gebruiken? Vandaag wil ik je wat meer vertellen over deze energie en wat het voor jou kan betekenen.

Wat is de violette vlam en hoe werkt het?

De violette vlam is een energie die een hele hoge trilling heeft. Het heeft zo een hoge trilling dat wanneer het in aanraking komt met een lage trilling, deze automatisch omhoog gaat naar een hogere trilling. Daarom wordt de violette vlam een transformerende energie genoemd.

Saint Germain is een opgestegen meester die in verbinding staat met de violette vlam. Een opgestegen meester is een zielengroep die het einde van hun lessen heeft bereikt. Hun zielen zijn verlicht, maar ze zijn echter nog wel aanwezig om ons te helpen hetzelfde doel te bereiken.

De violette vlam kun je dus aanroepen door contact te maken met Saint Germain. Deze energie kun je gebruiken voor het transformeren van:

  • Blokkades;
  • Energie in je huis of andere ruimtes;
  • Energielijnen tussen jou en iemand anders;
  • Negatieve gedachten;
  • Gedragspatronen;
  • en nog veel meer.

 

De violette vlam aanroepen

Het is heel eenvoudig om de violette vlam aan te roepen. Het enige dat je hoeft te doen is hardop of in gedachten te zeggen dat je de hulp vraagt van de violette vlam om jou te helpen de energie te transformeren. Voorbeeldzin: Ik roep aan de violette vlam om mij te helpen de energie te transformeren van mijn energiesysteem. Dank je wel.

Zoals met alles dat te maken heeft met energieën en hulp vragen is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft dat je hulp vraagt. Zonder de hulpvraag kan er niets gebeuren door de wet van vrije wil. Verder wil ik aangeven dat deze energie een hulpmiddel is en dat het kan helpen, maar dat je wel een verantwoordelijkheid hebt om je eigen stukken te voelen en aan te gaan. Soms zal de violette vlam niet werken voor je gevoel, maar dat komt omdat er dan een les achter zit die belangrijk is om te leren. De violette vlam is niet een middel om je, voor jouw gevoel negatieve gevoelens, niet te voelen en weg te duwen. Indien dat je intentie is zal de violette vlam je niet helpen. Indien dat gebeurt is het de bedoeling dat je erbij stil staat waarom het niet werkt, probeer erachter te komen wat deze situatie je wil leren. Op het moment dat het kwartje valt, zal de energie je kunnen helpen de lage trillingen te transformeren.

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, of Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.