Reading & Healing

Ben jij op zo’n punt in je leven dat je het allemaal even niet meer weet? Misschien kan ik jou helpen met een reading of healing sessie.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Er gebeuren allemaal heftige dingen in jouw leven en je wil inzicht in wat je kan doen;
  • Je bent de laatste tijd neerslachtig en je wilt meer positiviteit voelen;
  • Je hebt heel weinig energie en je wilt je energiek en vitaal voelen;
  • Je hebt vaak negatieve gedachten of gevoelens van onzekerheid en/of angst en je wilt uit deze negatieve spiraal stappen;
  • Je wilt inzicht in je spirituele proces.

Een reading of healing kan net datgene bieden wat je op dat moment nodig hebt. Het hangt er vanaf wat jouw doel is voor wat je nodig hebt.

Een reading helpt om meer inzicht te geven in een situatie of  (levens)gebeurtenis. Daarnaast kan een reading helpen bij dieper inzicht krijgen in negatieve gedachten,- of gedragspatronen, zodat je dit (zelf) kan veranderen. Wanneer je een reading boekt kun je jouw vragen doorgeven. Vervolgens zal ik de reading naar jou e-mailen zodat je deze rustig thuis kunt doorlezen.

Een healing kan helpen bij het loslaten van blokkades, in balans brengen van je energie en je helpen te gronden. De healing kan over afstand gegeven worden en duurt gemiddeld een half uur. Na de healing is er mogelijkheid tot vragen tijdens een contactmoment. Ook zal er dan informatie worden gegeven over wat ik heb gevoeld en of er een eventuele boodschap is van gidsen en/of engelen. Een healing kan ook bij jou thuis worden gegeven in Rotterdam. Wel wordt er dan een bedrag voor reizen aan toegevoegd.

De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

  • Algemene reading €25 Een reading waarbij je een boodschap krijgt van je gidsen en engelen.
  • Inzicht reading €30  Reading voor inzicht in gedachten,- gedragspatronen met betrekking tot een bepaald onderwerp.
  • Healing €40 (Op afstand) Healing waarbij ten minste 30 minuten helende energie in je energielichaam aan de slag gaat om blokkades op te lossen, je energie in balans te brengen en je te gronden. Kan eventueel ook bij jou thuis in Rotterdam, wel komen er dan reiskosten bij.

Neem contact met mij op via info@freespirit4you.nl voor een aanvraag voor een healing of reading.

Ook bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

reading & healing