Zo gebruik je de wet van aantrekkingskracht om aspecten aan jezelf te veranderen met behulp van instralen

De wet van aantrekkingskracht is een universele wet die zegt dat alles wat jij denkt, voelt en verwacht ook zo wordt gecreëerd in jouw leven. Nu kun je op verschillende manieren gebruik maken van deze wet. Je kunt er niets mee doen, je kunt het op een negatieve manier gebruiken door negatieve gedachten te blijven denken, of je kunt bewust positieve gedachten gebruiken. De wet van aantrekkingskracht kun je ook gebruiken om dingen aan jezelf te veranderen. Dit kan om je gezondheid, je uiterlijk en je karakter gaan. Maar soms is het lastig om zulke dingen aan jezelf te veranderen, omdat je zo gewend bent om negatief te denken over die aspecten van jezelf. Om hier omheen te werken kun je gebruik maken van alledaagse dingen en aan deze producten een eigenschap toewijzen wat in jouw voordeel werkt.

Wat je denkt is het belangrijkst

Wat ik je nu ga vertellen is iets wat veel healers gebruiken om mensen te kunnen healen. Veel mensen hebben niet het geloof dat zij zichzelf kunnen veranderen, maar denken wel dat anderen dat kunnen. Healers kunnen jou helpen omdat jij hen de kracht geeft om hen te kunnen helpen. Immers: jij denkt dat zij jou WEL kunnen helpen, wat jij DENKT dat je zelf niet kan. Door deze overtuiging creëer jij voor jezelf een omweg om toch tot heling te komen, ondanks dat jij gelooft dat je dit niet zelf kan. Maar in wezen zorg jij er zelf voor dat er healing kan plaats vinden, juist doordat jij geloofd dat een ander dit kan. Jij geeft de ruimte aan de healer om haar helende energie aan jou over te brengen. Als jij dat niet zou geloven, dan zou de healing nooit kunnen gebeuren. In deze situatie heb jij een ander nodig om jezelf te kunnen veranderen.

Het is trouwens niet verkeerd om hulp in te schakelen van een healer, coach, psycholoog oid als je er zelf niet uit komt. Het is juist fijn dat jij een ander om hulp kan vragen, mede doordat de ander vanuit een vers perspectief naar jouw probleem kan kijken.

wet van aantrekkingskracht

Ik zou graag …. willen veranderen aan mezelf

Toch voor kleine veranderingen in jezelf, zoals een zachtere huid willen, voller haar willen, minder exceem plekken, minder puistjes, minder… Of andere veranderingen zoals meer zelfliefde ervaren, minder lui zijn, meer energie ervaren. Noem maar op wat je wilt, deze veranderingen kun je zelf creëren met behulp van een ander soort hulp: een alledaags item die je gaat instralen met de energie die werkt zoals jij dat wil.

Stel jij wilt een stralende huid en meer energie ervaren in je leven. Welke producten gebruik jij nu in je leven om dit effect te bereiken? Of welk product kun jij bedenken om dit effect te bereiken? Zelf zou ik gaan voor een dagcrème of nachtcrème om de stralende huid te creëren. En bijvoorbeeld elke dag een glas water drinken voor meer energie te creëren.

Onderzoek je negatieve overtuigingen

Maak niet de fout om reclames te geloven en te denken dat je het duurste product moet gebruiken, maar ga wel je negatieve overtuigingen na. Bijvoorbeeld je wilt een crème gaan gebruiken voor je huid, maar je denkt dat alcohol slecht is voor je huid. Kies dan een product zonder alcohol, zodat die overtuiging je niet in de weg staat. Heb jij de overtuiging dat biologische producten beter zijn dan gewone, gebruik dat dan. Of kies bij deze om niet een dief te zijn van je portemonnee en laat die overtuiging lekker los. Je kunt elk product gebruiken die jij wilt. Wil je voller haar, gebruik dan een shampoo, of conditioner. Eigenlijk maakt het niet uit welk product je gebruikt. Het enige waar je op kunt letten is: geloof jij dat het kan werken en zijn er negatieve overtuigingen verbonden aan het product dat je wilt gebruiken?

De methode

Het volgende dat je gaat doen is dat je het product gaat instralen met de energie die jij wilt. Dit kun je als volgt doen.

 1. Houd je hand boven het product of glas water.
 2. Bedenk voor jezelf welke eigenschap je wilt zien na gebruik van het product. Zie voor je hoe dat eruit zou zien, hoe jij je voelt als het werkt, hoe blij je bent als je het gewenste resultaat hebt.
 3. Laat dit gevoel, gedachten en uitkomst via jouw hand naar het product stralen. Doe dit zolang het voor jou goed voelt.
 4. Als je onzeker bent over jouw eigen kunnen, kun je vragen aan jouw gidsen en engelen om je te helpen om er verzekerd van te zijn dat het werkt.

Dat is alles. Je kunt dit een keer doen, maar ook zoveel herhalen als dat jij wil. Wat voor jezelf goed voelt. En als je het product hebt ingestraald met de energie die jij wilt; kun je het gebruiken.

Help! Het werkt niet!?

Het voordeel van deze methode is dat je zelf kunt beslissen wat wel werkt en wat niet werkt. Het nadeel is dat je zelf kunt beslissen wat wel werkt en wat niet werkt. Daarom kan het zijn dat hoe veel je ook wenst dat iets wel werkt, dat het uiteindelijk toch niet werkt, omdat je ergens diep van binnen niet geloofd dat het echt kan werken. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar je kunt makkelijk om dit probleem heen dansen door het volgende te doen. Vraag aan jouw gidsen of engelen om al jouw negatieve gedachten met betrekking tot het niet werken van het product los te maken en te transformeren met de violette vlam.

Ik wens jullie heel veel plezier met deze methode. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laat je mij weten hoe het is gegaan?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

2 reacties


 1. Heel interessant. Ik hou me zelf ook al een tijdje bezig met de wet van aantrekkingskracht, maar soms komt bij mij wel wat onzekerheid naar boven. En dan werk je de wet meteen tegen. Hulp vragen aan engelen of gidsen is dan inderdaad wel een goede tip. Met plezier gelezen!

  Beantwoorden

  1. Hoi Sarah, dank je wel voor je reactie. Ik ben blij om te lezen dat je er iets aan hebt. Succes met het werken met de wet van aantrekkingskracht. Laat je me weten hoe het gaat?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.