Wat is healing?

Heel simpel gezegd is healing energieoverdracht. De healer (de gever) ontvangt hele hoogtrillende liefdevolle energie vanuit de lichtwereld dat doorgegeven word aan de healee (de ontvanger).

Blokkades healen

Ieder mens heeft een aura en chakra’s, oftewel het energiesysteem. In dit systeem kunnen blokkades ontstaan door onder andere trauma’s. Deze blokkades zijn energieophopingen die bestaan uit laagtrillende energie. Emoties en gevoelens zoals: woede, verdriet, angst die vaak gezien worden als negatieve energie zijn allen laagtrillend. Omdat men deze gevoelens vaak niet wil voelen lopen deze vast in het systeem waardoor de flow stagneert.

wat is healing

Wat er gebeurt tijdens een healing is dat laagtrillende energie omhoog gelift word met behulp van hoogtrillende energie zoals liefde. Mensen die een healing ondergaan kunnen dat voelen door warmte, koude of liefde te ervaren. Sommigen zien hele mooie kleuren en weer anderen voelen juist de liefde door hen heen stromen. Doordat de laagtrillende energie omhoog gelift word naar hoogtrillende energie begint de blokkade zich los te trillen en begint de flow zich weer te herstellen.

De lichtwezens die de hoogtrillende energie doorgeven zijn doorgaans de gidsen van de healer en healee, of engelen die willen helpen.

Het zielenplan volgen

Tijdens een healing gebeurt altijd dat wat er mag gebeuren, mits de healee ervoor open staat. Ieder mens heeft een zielenplan. In dit plan staat alles beschreven wat de mens wilt ervaren. Door vroegtijdig een blokkade weg te halen zou dat in strijd kunnen zijn met het zielenplan. Blokkades heb je voor een reden, zodat je daar een les uit kan halen. In het zielenplan staat ook beschreven welke personen je ontmoet en welke trauma’s je allemaal meemaakt in je leven. Zonder deze blokkades zou je nooit die lessen kunnen leren. Men zegt ook vaak: door die gebeurtenis heeft het mij wel gebracht waar ik nu ben.

Daarom beslist een healer nooit wat er gebeurt, of welke energie er uit zijn handen stroomt, maar wordt dit door de gidsen/engelen besloten. Deze weten veel beter wat het zielenplan is van de healee en wat er wel en niet mag gebeuren. Vaak word een healee op het pad gebracht van een bepaalde healer omdat die energie doorgeeft die de healee op dat moment het meeste nodig heeft.

Heb jij wel eens een healing gehad en wat vond je ervan?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

2 reacties


  1. mooi duidelijk verhaal over healing. Ik vroeg me af of je dat makkelijk zelf kan leren? En hoe?

    Beantwoorden

    1. Hallo Gabrielle, bedankt voor de vraag. Ik zal het als een lezersvraag behandelen. ­čÖé Liefs Marla

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.