Update

Hoi allemaal,

het is weer een lange tijd sinds jullie iets van mijn gehoord hebben. Sinds mijn laatste bericht is er een heleboel gebeurd. Misschien heb je al iets op facebook erover gelezen.

In januari moest ik een spoedoperatie ondergaan. Ondanks dat ik geloofde een miskraam te hebben gehad bleek iets anders te zijn gebeurd. Ik bleek een acute buitenbaarmoederlijke zwangerschap te hebben. Hier kun je daar meer over lezen. Na de operatie mocht ik al snel naar huis om te helen.

update

Het is nu iets meer dan een maand geleden en ik voel me weer steeds meer mezelf. Ik ben ook weer voorzichtig begonnen met werken en ik merk ook dat ik weer inspiratie krijg voor het schrijven van artikelen. Gezien wat er gebeurd is doe ik het heel rustig aan. Ik heb al een artikel klaar staan voor zondag. Voorlopig probeer ik twee artikelen per week te schrijven, maar als dat niet lukt dan ga ik daar niet moeilijk over doen.

Ik hoop dat jullie het niet erg vonden dat ik zo lang niks heb laten horen. Ik had de afgelopen weken nodig om alles te verwerken waardoor ik geen animo had om ook maar iets te schrijven. Ik hoop dat ik het nu weer kan oppakken als vanouds, maar dat is nog even afwachten.

Heel veel liefs,

Marla

 

 

 

 

 

2 reacties


  1. Heel veel sterkte.. denk goed aan jezelf en bedankt voor alles wat je met ons wil delen ❤️🦋 liefs Mo

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.