Kerstboodschap : Meditatie om geleider te zijn van het gouden licht

De volgende boodschap is mij doorgegeven door een gids die Soraya heet. Zij heeft zich vandaag voor het eerst kenbaar gemaakt. De komende tijd zal zij mij channelingen gaan doorgeven. Vandaag werd er aan mij door gegeven dat er een kerstboodschap klaar stond met daarin een helende meditatie. Deze meditatie is voor iedereen die zich momenteel in een dal bevind. Het zal je helpen om de laatste stukjes toe te laten en te transformeren zodat je met een schone lei kan beginnen aan 2018.

Kerstboodschap

Deze kerst zal er een nieuwe golf van energie naar de aarde komen. Heel veel zielen hebben zich verzameld om de hogere energie naar de aarde te sturen om de harten van alle mensen op te laten lichten. Hogere energie heeft de neiging om zware energie omhoog te brengen. Daarom delen wij nu een meditatie om jou te helpen deze energie te kunnen ontvangen en door te laten stromen naar de aarde.

kerstboodschap 2017

Ga zitten of liggen zoals jij het wil. Zorg dat je ontspannen bent. Zet muziek op, steek een kaars aan, brand wierook. Maar dit hoeft niet. Meditatie is niet vast, gebonden aan regels. Je kunt het zo comfortabel voor jezelf maken als dat je zelf wilt.

Adem diep in en zorg ervoor dat je buik naar buiten uitzet terwijl je inademt. Houd je adem vast voor 3 seconden en blaas krachtig uit. Herhaal drie keer.

Visualiseer jezelf in een bubbel van gouden licht. Deze bubbel wordt gevoed door gouden energie die vanuit de hogere sferen komt door middel van een energiekoord.  Onderaan de bubbel gaat een energiekoord naar het midden van de aarde. De bubbel vult zich nu met gouden energie, een liefdevolle onvoorwaardelijke liefde.

De energie stroomt door jouw aura, je energiebanen en je chakra’s. Zie hoe de energie jou oplicht en elke cel verlicht. Elke cel wordt nu gevoed en getransformeerd door deze prachtige gouden energie. Energieën met een lage trilling worden getransmuteerd naar hogere energie. Oude gedachtenpatronen worden onklaar gemaakt en getransformeerd. Overtuigingen die zich hebben vast gezet in jouw aura en chakra’s worden nu losgemaakt.

De energie stroomt via jou naar het energiekoord en naar de aarde. De aarde stuurt jou nu ook een helende aardende rode energie om je te helpen de energie te aarden. Zie voor je hoe deze rode krachtige aardende energie door het energiekoord omhoog komt en jou vult en zich mengt met de gouden energie.

Jij bent nu een geleider van het Licht.

Volg je FreeSpirit4You al op Bloglovin en Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.