Hoe ik plotseling bewust werd van mijn gave

Al sinds een week heb ik de behoefte om naast de informatie die ik schrijf in de artikelen ook mijn eigen ervaringen op te schrijven. Vanaf het moment dat ik ‘wakker’ werd heb ik veel geleerd maar ook veel meegemaakt op het gebied van spiritualiteit. En vaak heb ik dat voor mijzelf gehouden. Omdat ik deze verhalen, maar ook gewoon mijn gedachten wil delen ga ik af en toe persoonlijke artikelen schrijven.

En dan ben je opeens een healer

Vandaag wil ik het verhaal delen over hoe ik erachter kwam dat ik een healer ben.

Het verhaal begint ongeveer 5 jaar geleden. Ik had in een weekend een date gepland met een jongen die ik ontmoet had. De avond voor de bewuste dag kreeg ik bezoek van een entiteit. Deze entiteit liet mij weten dat de date niets zou worden en dat deze jongen niet voor mij was. Omdat ik niet gediend was van deze informatie en ik dacht te maken te hebben met een negatieve entiteit stuurde ik deze weg.

De volgende dag ging ik vol goede moed op date met de bewuste jongen. Vanaf het moment dat ik hem zag wist ik innerlijk gelijk dat het tussen ons niets zou worden. Waarom, weet ik niet. Want het was een hele aardige jongeman. We zouden naar de film gaan, maar we hadden extra vroeg afgesproken. Om de tijd te doden maakten we een wandeling.

wat is healing

Tijdens die wandeling kreeg ik plotseling een innerlijke stem te ‘horen’ die mij vroeg mijn hand op de borst van de jongen te leggen. Op het moment dat ik dat deed voelde ik plotseling een hele sterke stoot energie uit mijn hand stromen. En bij de jongen voelde het alsof er ijs afbrokkelde bij zijn hart. Zowel die jongen als ik waren geschokt door wat er gebeurde. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik mijzelf vervuld voelde van liefde en vreugde tijdens het moment dat de energie door mijn handen stroomde. Op dat moment kon ik mijn hand ook niet meer bewegen. Het leek alsof mijn hand vast gevroren was. Het voelde niet naar, maar het was zeker wel curieus.

Daarna werd er een heleboel informatie via mij doorgegeven aan die jongen. Ik had zelf nauwelijks door wat er gebeurde, maar toch bleef ik praten. De informatiestroom bleef komen. Dit is zo ongeveer een half uur door gegaan terwijl ik energie bleef doorgeven via mijn handen.

De entiteit die de vorige dag bij mij was geweest maakte zich weer kenbaar en vertelde mij de vader te zijn van deze jongen. Ik vroeg aan de jongen of hij zijn vader had verloren en dat bleek inderdaad ook zo te zijn.  Later die avond is zijn vader nogmaals bij mij langs geweest om mij te bedanken voor wat ik voor zijn zoon had gedaan.

Deze ervaring is mijn allereerste bewuste ervaring van het feit dat ik energie kan doorgeven.  Dit was het begin van mijn zoektocht naar informatie over healing, de aura en de chakra’s. De jaren daarna ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen.

Ik zou heel graag willen weten of jullie dit soort artikelen leuk vinden. Het lijkt mij ook leuk om  jullie vragen te beantwoorden, mochten jullie die hebben. Dus schroom niet om mij deze op te sturen!

Heb jij wel eens zo een ervaring meegemaakt dat je plotseling bewust werd van een gave?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

3 reacties


 1. Goedemorgen Marla..natuurlijk is het leuk om dit soort artikelen te lezen..
  Ik weet van mij alleen dat babbelen met andere mensen heel veel doet voor die mensen. .En ook voor mij natuurlijk. .
  Die mensen voelen zich meestal beter erna..Na e een babbeltje met mij..
  Ik had zelfs een keer een gesprek met een astrologen en zij zei tegen mij dat zij energie van mij kreeg. .en ik belde naar haar voor een consult. .haha. .grappig.
  Als ik iemands handen vasthoud..of voeten..Vooral. die van mijn jongste zoon. .die wordt rustig van.mij..of voelt zich beter..kan er zelfs van gaan slapen. ..
  Soms is hij een beetje druk in zijn hoofd…Hij is een HSP Kind. ..gelukkig begrijp ik het. .En kan ik hem.helpen. .rustig te worden. .
  Ontspannen. .
  Zelf ben ik ook zeer gevoelig ..en ook wel eens entiteiten gezien maar ik weet niet precies of het nu een man of vrouw is. .
  En ook voelde ik wel eens koude lucht stromen langs mijn benen..of aan een kant van.mijn lichaam. .en toen ook een keer een intens verdriet…ik voelde iemands verdriet. Heel heftig. .
  En verder…droom ik. En die dromen komen me soms van te voren al vertellen wat ik ga voelen. .boosheid of zo..Haha. .
  Of wat er gaat gebeuren. .heel kleinschalig hoor..
  Een hele fijne Zondag Marla..
  Lieve groet van mij ♡
  Marlene

  Beantwoorden

  1. Hoi Marlene,

   wat een mooie dingen maak je mee. En wat fijn dat je zoveel kan betekenen voor je gevoelige zoon!
   Bedankt voor het delen. 🙂

   Beantwoorden

 2. leuk hoor, wat knap om t dan ook te doen/durven, zeker omdat je eerst dacht , dat t een negatieve energie was.
  en ja, het is fijn om te lezen….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.