Ik neem een kleine pauze

Lieve mensen,

bij deze wil ik een excuus plaatsen, omdat ik morgen geen artikel zal publiceren. De reden dat ik geen artikel heb geschreven komt door omstandigheden buiten mijzelf. Afgelopen weekend heb ik nachtdiensten gewerkt en helaas is er een ingrijpende gebeurtenis geweest tijdens die nacht.

Helaas is die gebeurtenis mij niet in de koude kleren gaan zitten, wat ik aanvankelijk niet had verwacht. Het zorgt ervoor dat ik met moeite in slaap kon komen. Het gevolg daarvan is dat ik gewoon veel te weinig heb geslapen de afgelopen twee dagen. Ongeveer 6 uur in 48 uur.

Omdat ik goed voor mezelf wil zorgen heb ik besloten om even geen artikelen te schrijven. Ik zou mezelf kunnen pushen, maar ik denk dat de kwaliteit van het artikel dan ver beneden mijn peil ligt. Bovendien kan ik mijzelf gewoon niet goed genoeg concentreren.

Ik weet nog niet of er zondag een artikel online komt. Dat hangt er helemaal van af hoe ik mij ga voelen de komende dagen.

Heel veel liefs,

Marla

8 reacties


 1. Sterkte Marla,

  En je weet dat je pas goed voor een ander kan zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Je kunt pas liefde delen als je die zelf hebt…
  Liefs ,
  Akke

  Beantwoorden

 2. Marla, heel verstandig dat je nu even aan jezelf denkt. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je t pas voor een ander.

  Liefs
  Irma

  Beantwoorden

 3. Verzorg je maar goed! Ikzelf lig hier ook een beetje grieperig in bed, dan ben je toch niet alleen
  Proficiat met uw blog ik lees hem graag, ik ben maar een gewone leek maar het interesseert mij wel!
  Super! Veel warme groetjes vanuit België( ik ben een beetje koortsig)
  Liefs Christine

  Beantwoorden

  1. Dank je wel voor je lieve woorden.

   Ik hoop dat je inmiddels weer beter bent!

   Liefs Marla

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.